martes, 3 de noviembre de 2015

L'Educació Artística al Segle XXI

Com veiérem a la conferència de Sir Ken Robinsson sobre com l'Educació Tradicional està limitant i eliminant la creativitat en els processos d'aprenentatge, cal donar suport a les teories que justament vénen a recolzar-se en la potenciació de totes les matèries que poguérem considerar com a Artístiques.

Seran precisament el desenvolupament d'estes competències artístiques les que vindran a formar individus amb millor pensament crític, capacitat per a resoldre conflictes, més col·laboratius, creatius i innovadors, i per lo tant, més ben educats per a la societat que està arribant-nos en este Segle XXI

Imatges de l'INSTITUT


Potser un dels majors reptes quan estudiàvem Educació Plàstica a l'Institut, sobretot els que fèiem Dibuix Tècnic en aquella assignatura anomenada Pretecnologia, era l'ús del tirelínies, aquella ferramenta diabòlica que sempre que volies donar-li major precisió i nitidesa a la línia, feia que s'ajuntaren les forces de la físca, la gravetat i la natura per pemetre que aquella menuda gota de tinta xina s'escampara sobre el full just en l´últim moment. Quin gran invent el Rotring!

domingo, 1 de noviembre de 2015

Video Clip ENTARTETE MUSIK de LLEVANT ENSEMBLE

En estos temps que corren on no és fàcil trobar qui et done noves oportunitats, ha estat una sort i un plaer haver pogut treballar amb estos cinc mestres de l'art, que junt al sext, baix dels auriculars, han fet una gran obra que cal sentir amb el cor. Una vegada més, el meu agraiment per haver permés estar al seu costat durant este llarg procés i haver-me regalat classes de com transmetre emocions.


Promo nou disc LLEVANT ENSEMBLE

Promo de la gravació del CD del Llevant Ensembre "Entartete Musik". Una llarga espera per a un gran treball



jueves, 29 de octubre de 2015

martes, 27 de octubre de 2015

L'EDUCACIÓ mata la CREATIVITAT

Este video de la conferència de Sir Ken Robinson sobre els models d'educació tradiconals em va marcar i pense que s'hauria de compartir i ananlitzar